top of page

Szerszámtervezés és gyártás

Az elmúlt közel húsz év során számtalan vállalat számára készítettünk fröccsöntő szerszámot, amely eszközök egy része házon belül került felhasználásra. A magas szintű szakértelem, és a megfelelő karbantartás eredményeként egyes szerszámaink több mint 10  éve gond nélkül termelnek. Legyen szó, kis-szériás mintagyártásról, vagy nagy-szériás sorozatgyártásról, cégünkben megbízható partnerre lelhet mind a szerszámtervezés, szerszámgyártás, valamint a fröccsöntés területén.

Egy jól megtervezett, dizájnos és fröccsönthető termék legyártásához egy jó szerszámra is szükség van. Több lehetőséget is kínálunk az ügyfeleink számára. Igény szerint lehetőség van mind a fröccsöntő szerszámok tervezésére mind azok gyártására. Ideális esetben e két tevékenység egy cégen belül készül, így a folyamat gyorsan, hatékonyan végezhető el. A szerszámok modellezése a XXI. századnak megfelelően a legújabb CAD szoftverek segítségével történik fröccsöntés a világ egyik leggyorsabban fejlődő iparága.

Cégünknél a hagyományos fröccsöntőszerszámok tervezése és gyártása mellett, prototípus fröccsöntésre is lehetőség van, vagyis rövid idő alatt tudunk anyagában és gyártástechnológiában megegyező kiváló minőségű prototípust gyártani. Ennek költsége alacsonyabb, élettartama rövidebb mint a hagyományos fröccsöntő szerszámoké, valamint elkészítési ideje jelentős mértékben rövidebb.

 

 

Választható szerszámtípusok:

 

  • 1-100 darab termék esetén hibrid prototípus szerszám,

  • 100-10.000 darab termék esetén prototípus szerszám,

  • 10.000 darab felett hagyományos fröccsszerszám javasolt.

ENG
Fröccsöntő szerszám, kis és nagy szériás műanyag alkatrész gyártáshoz
Szerszámtervezés
Fröccsöntés
Fröccsöntés
bottom of page