top of page

RÓLUNK //

ENG

"Innováció, megbízhatóság, szakértelem!"

A megbízható

PARTNER

 

 

Cégünk 1993-ban alakult. Fröccsöntő szerszám tervezésével, és műanyag alkatrészek gyártásával foglalkozó részlegünk ez évben meg is kezdte tevékenységét. A legtöbb vállalkozáshoz hasonlóan mi is egy kis irodában, egy íróasztallal kezdtünk, de annál nagyobb elszántsággal és lelkesedéssel. Az elmúlt évek alatt a válság ellenére cégünk rengeteg változáson ment át, szolgáltatásaink folyamatosan bővültek, és cégünk megbízhatósága pedig töretlenül fejlődik. A 2011-es év során nagymértékű kutatás-fejlesztésbe kezdtünk, amelynek eredményeképpen az Új-Széchenyi terv innovációs pályázata keretében 2012-ben, valamint 2013-ban is támogatást nyertünk. Jelenleg vállalkozásunk teljes mértékben megfelel a XXI. század kihívásainak. Esztétikus, modern környezetet biztosítva Ügyfeleinknek, kényelmes munkahelyet alkalmazottainknak. A folyamatosan fejlesztett számítógépes hálózatunk és nagyvállalati szintű eszközparkunk, a legfrissebb jogtiszta szoftverekkel, és legmodernebb adatbiztonsági megoldásokkal biztosítja számunkra, hogy mindig egy lépéssel versenytársaink előtt járjunk. 

Bisnode AAA minősítés, Alba-Tools Kft.

2011-ben elindított megújulás keretében az elmúlt években sikeresen megvalósítottunk egy innovációs eszközebeszerzést valamint egy telephelyefejlesztést az Új Széchenyi terv támogatásával. Itt azonban nem állunk meg, elkötelezedtek vagyunk a folyamatos fejlődés mellett, mint tőkeerős hazai kisvállalkozás keressük a lehetőségeket és az új hazai és nemzetközi partnereket egyaránt. 

Európai Uniós pályázat megnyerésével lehetőségünk nyílt új iroda kialakítására Székesfehérváron, ahol a szimulációs és prototípus üzletág kapott helyet. Irodánk teljes mértékben megfelel a XXI. századi elvárásoknak, ahol mind az alkalmazottaink mind az ügyfeleink számára garantálni tudjuk a kényelmes és modern környezetet.

 

Csapatunk

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a magas színvonalú, kreatív és ügyfélorientált működésre, amelyet kiválóan képzett munkatársakkal biztosítunk az ügyfeleink számára.

 

Ügyfélkapcsolat - Galambos Zsuzsanna

Szimuláció, prototípus - Seres Viktor

Szerszámtervezés - Seres László

bottom of page