top of page

Fröccsöntés szimuláció világszínvonalon!

Problémája van a műanyag alkatrész minőségével? Esetleg a fröccsöntési folyamatot szeretné optimalizálni?

 

Cégünk a fröccsöntés szimulációs analíziseket Autodesk® Moldflow® Simulation szoftverrel végzi, amelyhez hazánkban egyedülálló módon a világszerte elismert Autodesk Simulation Moldflow Certified minősítésével rendelkezik. A műszaki műanyag alkatrészek területén, az egyik legnagyobb hozzáadott értéket, a szimulációs vizsgálatok képviselik. Föccsöntő szerszámok tervezése területén szerzett több mint 20 éves szakmai tapasztalatunk, és a legmodernebb szoftverek garantálják szolgáltatásunk kiváló minőségét! Moldflow alkalmazásával lehetőség nyílik virtuális körülmények között működés közben megvizsgálni és optimalizálni a: 

 

  • Terméket (kitöltés, összecsapások, vetemedés, stb.)

  • Szerszámot (elosztórendszer, hűtőkörök, stb.)

  • Technológiát (ciklusidő, nyomások, zárerő, stb.)

 

Ezáltal jelentős mértékben csökkenthető a fejlesztési idő, a gyártási költség, a szükséges szerszámpróbák száma, továbbá minimalizálható a gyártás közbeni selejt mennyisége.

Ha felkeltettük érdeklődését vegye fel velünk a kapcsolatot, írjon a sales@albatools.hu címre, vagy töltse ki az alábbi online ajánlat kérőt, és töltse fel a modelleket a szimulációhoz! További információkat a SimLab oldalon olvashat!

bottom of page